Verzenden, bezorgen of afhalen Monsieur en Madame Siroop - delekkerstesiroop.nl

Voor de verzending van je bestelling werken we samen MyParcel en PostNL en gespecialiseerd in het breukvrij verzenden en afleveren van breekbare flessen. We verpakken je bestelling in hele stevige en milieuvriendelijke verpakkingen. Deze worden door PostNL vervoerd en bij je afgeleverd.

Zodra wij je zending aan PostNL hebben overgedragen, ontvang je per e-mail een track&trace code. Hiermee kun je je pakket volgen tot de aflevering. We streven er naar om je bestelling binnen 4 werkdagen bij je af te leveren. Vaak lukt het zelfs al vlotter.

Kun je niet wachten en wil je je bestelling nu meteen hebben. Geef dan in het 'opmerkingenveld' van je bestelling aan dat je de bestelling gratis wilt afhalen. Wij nemen dan contact met je op om hiervoor een afspraak te maken. 


Monsieur en Madame Siroop - delekkerstesiroop.nl rekent op dit moment per bestelling - ongeacht het gewicht - in Nederland € 7,95 verzend- of bezorgkosten. De verzendkosten voor andere landen kunnen vrijblijvend worden opgevraagd via ons e-mailadres: madamesiroop@gmail.com. 


Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat een van onze producten, om welke reden dan ook, niet voldoet aan je verwachtingen. Dat vinden we jammer, maar dat kan gebeuren. In dat geval kan je het product binnen 14 dagen gewoon ruilen of retourneren. Helaas kunnen we geopende flessen of potten niet retour nemen. ​

Stuur ons in het geval je iets wilt retourneren een mail aan madamesiroop@gmail.com met de reden van het retour. Dan ontvang je van ons per omgaande de retourinstructies. Na ontvangst van je retourzending, maken we je betaling binnen 14 dagen terug aan je over.

                                      

Reviews

Monsieur en Madame Siroop zijn als kleinere ondernemer blij met elke review. Op zowel onze website www.delekkerstesiroop.nl als onze Facebookpagina delekkerstesiroop.nl staan alle reviewvermeldingen van klanten die de producten, die Monsieur en Madame Siroop aanbieden, hebben gekocht. Wij tonen alle reviews in zijn geheel, er wordt door ons geen selectie van bijvoorbeeld alleen maar positieve reviews toegepast. Dit zou immers kunnen leiden tot een misleidende manier van aanbeveling van onze producten. Om consumenten hiertegen te beschermen is deze handelswijze bij wet van 28 mei 2022 verboden en strafbaar.